online 6638 τρόφιμα για τη διατροφή σας

Χειροποίητη σάλτσα για Παστιτσάδα,370gr

Παστιτσάδα Τσιγαρίζουμε τον κόκορα(αν είναι πολύ σκληρός μπορούμε να τον βράσουμε λίγο πριν) και μετά ρίχνουμε τη Σάλτσα Βιοεξάντας «για Παστιτσάδα» και τρία ποτήρια νερό. Το αφήνουμε να σιγοβράσει τουλάχιστο 1.30 ώρα. Όταν η σάλτσα έχει γίνει πηχτή το φαγητό είναι έτοιμο. Βάζουμε την κατσαρόλα στην άκρη και ετοιμάζουμε τα μακαρόνια. Γ’ αυτό το φαγητό πρέπει να ναι μακαρόνια Παστίτσιου. Τα μακαρόνια γίνονται στο τέλος και λίγο πριν το σερβίρισμα με τη γνωστή διαδικασία, αφού τα σουρώσουμε τα καίμε σε άλλο σκεύος με το βούτυρο. Σερβίρουμε μαζί τον κόκορα με τα μακαρόνια βάζοντας από πάνω αρκετό τριμμένο τυρί. Η ίδια διαδικασία γίνεται και όταν αντί για κόκορα χρησιμοποιήσουμε μοσχαρίσιο κρέας ή κοτόπουλο.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές άνω των 29,99€

Πληροφορίες:

Menu
logo
Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας

για ΜΕΓΑΛΕΣ προσφορές