Βιολογικό Πληγούρι χονδρό, 500gr
Η προετοιμασία μαγειρέματος του είναι εύκολη ˗ απλά μουλιάζεται σε λίγο βραστό νερό (ή ζωμό) μέχρι να το απορροφήσει. Το πλιγούρι χρησιμοποιείτε ωμό σε σαλάτες π.χ. Ταμπουλέ ή μαγειρεμένο αντί για ρύζι σε πιλάφια, ντολμάδες, γεμιστά κ.α. Το πλιγούρι πρέπει να γνωρίζετε ότι έχει την ιδιότητα να «τραβάει» τα υγρά του άρα πρέπει να αφήνετε λίγο νερό παραπάνω για να μην στεγνώσει το φαγητό. Πρέπει επίσης να προσέξετε να μην το μουλιάσετε ή να μην το βράσετε πολύ ώρα για να μη χάσει τη γεύση του. Διατροφικά στοιχεία ανά 100 γρ Ενέργεια : 1324 kj / 312 kcal Λιπαρά : 1,38 γρ Κορεσμένα λίπη : 0,22 γρ Υδατάνθρακες : 52,2 γρ Φυτ. Ίνες 11,4 γρ Σάκχαρα : 1,2 γρ Πρωτεΐνες : 22,80 γρ Νάτριο : 0,022 γρ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές άνω των 29,99€