Χειροποίητη Κρητική σάλτσα για Μπεκρή μεζέ, 370gr
Μπεκρή μεζέ Πλένουμε πολύ καλά και σκουπίζουμε με ένα απορροφητικό χαρτί 1,5 κιλό χοιρινό κρέας. Στην συνέχεια τσιγαρίζουμε το κρέας σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Κατόπιν προσθέτουμε σκόρδο και πιπεριές συνεχίζοντας το σοτάρισμα για άλλα δύο λεπτά. Βάζουμε στην πορεία 1 ποτήρι κρασί και 1 ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά. Τέλος προσθέτουμε την σάλτσα ΒΙΟΕΞΑΝΤΑΣ «Μπεκρή μεζέ» και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Το σερβίρουμε σκέτο ή με πατάτες τηγανιτές.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές άνω των 29,99€